Praktiske oplysninger om

Lien i Blokhus


Lien er en stor stråtækt gård. Den ligger for enden af en blind vej i skønne og rolige omgivelser.
Til kolonien hører der en legeplads og en fodboldbane. Det er det perfekte sted til en fest med mange gæster.

Der er god mulighed for en god gå- eller løbetur eller en tur på mountainbike i det omkringliggende stisystem

Der er 900 meter til Vesterhavet, og Fårup Sommerland ligger tæt ved.

Om kolonien

På Lien kan der dækkes op til 70 personer, og der er plads til 53 overnattende gæster. Der er en spisestue og en sofa-stue med pejs og 2 værelsesgange. Soveværelserne er fordelt på to gange med 11 værelser til 4 personer i 2 køjesenge – der er vaskekumme på alle værelserne. To værelser deler et toilet og et baderum, der ligger på gangen.1 værelse med tre senge – eget bad og toilet. 3 værelser med to senge – eget bad og toilet – i det ene værelse er der en juniorseng, dog uden dyne, pude og underlag. I hver af de to værelsesgange er der handicap toilet/bad. Der er desuden en mindre sofa-stue for enden af den ene gang.

Køkkenet er stort og indeholder 2 køleskabe, 1 fryser, almindelig komfur, koge sokkel, industri stegepande, kaffemaskine, el-kedel, mikrobølgeovn, Industriopvaskemaskine, industriovn samt alt, hvad der skal bruges i tilberedning samt anretning af mad til større selskaber.

Desuden er der 2 fjernsyn, en bluetooth højttaler, et mindre musikanlæg, 1 barnestol, 1 ophængt lærred til fremvisning, dartskive (egne pile medbringes) samt køleskab på hjul.
Midt i gården står flagstangen, og flaget ligger ved hovedindgangen, hvor man også kan finde to mindre flagstænger.

Der er 5 bord-bænke-sæt, så der er mulighed for at sidde ude.